Monday, June 6, 2022

Roparun

1 day agoPEKELA Vannacht en vanmorgen passeerden deelnemers aan de Roparun Pekela. Koffie voor Roparun-fans in Deil locatie.


Roparun Mascotte In De Sneeuw Sneeuw Avontuur

2 days agoENSCHEDE ANP - In Enschede zijn zaterdagmorgen de eerste teams van start gegaan voor de Roparun een estafetteloop waarmee geld wordt opgehaald om mensen met kanker te ondersteunen.

. Om 1100 uur klonk gistermorgen op vliegveld Twenthe het startsein van de eenendertigste editie van de Roparun. Dorpshuis Duyfhuis Deil Het Dorpshuis Duyfhuis en Teamsponsor Brandwijk zorgen op maandagochtend 6 juni voor een heerlijke verse kop koffie espresso of thee met een lekkere versnapering voor alle supporters die de Brandwijk Bommelerwaard Runners in Deil komen aanmoedigen. 2 days agoOm 1100 uur klonk het startsein van de eenendertigste editie van de Roparun.

Alles overzichtelijk op 1 factuur en. De Roparun Rotterdam Parijs run is een non-stop estafetteloop die sinds 1992 wordt gehouden tussen Rotterdam en ParijsIn het pinksterweekeinde van zaterdagmiddag tot en met maandagmiddag moeten de deelnemers een afstand van ongeveer 520 kilometer afleggenTot 2004 liepen de deelnemers destijds nog in het Hemelvaartweekend van Rotterdam naar Parijs. In totaal wordt zon 550 kilometer afgelegd door meer dan tweehonderd teams.

Met haar man Rinze woont Ingrid inmiddels al weer drie jaar. Als lid van loopgroep CoDac wist ze meteen dat ze dit moest doen. 2 days agoENSCHEDE ANP - De eerste teams starten zaterdagochtend met de Roparun een estafetteloop voor het goede doel.

Het geld dat de ruim 5000 deelnemers met deze sportieve uitdaging ophalen is bestemd voor organisaties en. De Roparun kwam zeven jaar geleden op het pad van Ingrid Stellingwerf. Deze editie vindt volledig binnen de eigen landsgrenzen plaats.

Flexibel reizen door heel Nederland met bus tram en metro en eventueel trein zonder saldo en ontvang tot 60 korting bij GVB. Het geld dat de ruim 5000 deelnemers ophalen met deze sportieve uitdaging is bestemd voor organisaties en project die het leven van mensen met kanker. Deze editie vindt volledig binnen de eigen landsgrenzen plaats.


Pin Op Roparun


Roparun Oud Beijerland


Home Roparun Mascot Blue Bird Mascot Costumes


Roparun Op Instagram Instagram


Roparun 2019 Client Stichting Roparun Evenementen Location Binnenrotte Rotterdam Products Led Screens Audio Mobile Mastscreens Came Faber Centrum Olds


Roparun 2013


Ropareader Avontuur Leven


Pin Op Roparun


Roparun 2004


Roparun Door Heijningen


Onze Enige Echte Roparun Knuffel Knuffel Haken


Roparun 2017 Het Sparta Team Grote Bewondering Voor Hun


Ook De Roparun Vogel Van De Partij Roparun 2013 Vogels


Roparun 2013


Pin Van Rob Op Door Dik En Dun Roparun


Roparun Finish Emotie Hard Hat Fashion Hats


Home Roparun Mascot Blue Bird Mascot Costumes


Roparun 2019 Faber Audiovisuals 50 Years Old Post Cards Olds


Roparun

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya